Showing all 11 results

Ремонт на лаптопи

Диагностика на лаптоп

лв.20.00
лв.30.00
лв.50.00

Ремонт на лаптопи

Смяна на панти за лаптоп.

лв.30.00
лв.90.00
лв.99.00

Ремонт на лаптопи

Смяна на хард диск – Лаптоп

лв.20.00